Günümüzde aynı anda birçok farklı mobil cihazı kullanıyoruz. Bu cihazların işlevsellikleri ile birlikte hem iç hem de dış tasarımları ön plana çıkmaya başladı. Farklı renkte ve şıklıkta koruduğumuz mobil cihazlarımızın içinin de dışı gibi olmasını istiyorsanız bu liste tam size göre. Mobil cihazlarınızın arka planını daha şık bir hale getirmeniz için haftanın en iyi duvar kağıtlarını sizler için derledik.

Sizler için en yeni ve en şık yüksek çözünürlüklü birbirinden kaliteli duvar kağıtlarını yukarıdaki galerimizden inceleyebilir ve beğendiklerinizi telefonunuza ShiftDelete.Net‘in SDN –Teknoloji Haberleri isimli mobil uygulaması ile hem Android hem de iOS cihazlarınıza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Her hafta sizlerle haftanın en iyi ve en yeni mobil duvar kağıtlarını paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de cihazınızın ekranını istediğiniz gibi kişiselleştirerek daha şık bir mobil görünüme sahip olabilirsiniz.

iOS tarafında galerideki görselleri, SDN mobil uygulamasını cihazınıza indirerek haberin içerisindeki galeriden, sağ üstte bulunan ok işareti ile duvar kağıtlarını yüksek çözünürlükte cihazınıza kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca web sitesi üzerinden galerinin sol tarafında bulunan indirme butonuyla, masaüstü cihazlarınıza da duvar kağıtlarını kaydedebilirsiniz.

Geçtiğimiz haftalarda bildirilen galerideki sorunlar için gerekli kontroller sağlandı, sitenin iOS uygulamasında ve Masaüstü sürümünde sorun olmasa da Android uygulamamızdaki galeri sorunları devam ediyor olabilir. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız ekran fotoğrafı çekerek de fotoğrafları galerinize kaydedebilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur