Corona virüs nedeniyle birçok insan evinde zaman geçirmekte zorlanıyor. Ücretsiz Udemy kursları sayesinde hem evde daha verimli vakit geçirebileceksiniz hem de ilgi alanlarınız hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Bazı eğitimlerde kursiyer sınırlaması olduğu için erken kayıt olmakta fayda var.

WordPress ile web sitesi kurma rehberi

WordPress, PHP diliyle yazılmış olan bir web uygulamasıdır. Dünyada birçok kurum ve kişi tarafından aktif olarak kullanılan WordPress ile kendi web sitenizi oluşturabilirsiniz. Hazırlanan eğitimde WordPress ile web sitesinin nasıl oluşturulduğunu ve düzenlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğitime kaydolmak için buraya tıklayın

Golang programlama dili eğitimi

Golang, Google tarafından 2007 yılında geliştirilmeye başlanmış bir programlama dilidir. Sistem programlama amacı ile geliştirilmeye başlanan dil artık birçok alanda kullanılabilir hale geldi. “C kadar hızlı” sloganıyla ortaya çıkan Golang dilini öğrenmek istiyorsanız eğitime buraya tıklayarak kaydolabilirsiniz.

0’dan başlayanlar için Excel eğitimi

Excel, Microsoft tarafından geliştirilen elektronik tablo programıdır. Gelir/gider hesabı, muhasebe işlemleri, vergi hesaplamaları ve ürün listeleme gibi birçok alanda aktif olarak kullanılmaktadır. İş başvurularında sıkça karşımıza çıkan Excel programını profesyonel şekilde kullanmak istiyorsanız buraya tıklayarak eğitime kaydolabilirsiniz.