Gelin, şimdi sözü daha fazla uzatmadan sizleri karşılaştırma videomuz ile baş başa bırakalım. Xiaomi Mi Band 4 özellikleri ve inceleme videosunun yanı sıra Honor Band 5 özellikleri gibi detaylara da sayfanın alt kısmından ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 4 özellikleri

En büyük yeniliği ekran olan Mi Band 4, 0.95 inçlik 240×120 piksel çözünürlük sunan bir renkli AMOLED ekrana sahip. Serinin önceki modellerinde renksiz bir ekran yer alıyordu. Mi Band 4’ün ekranında uygulama bildirimleri, SMS’ler ve hatta WhatsApp mesajları görülebiliyor.

50 metreye kadar suya dayanıklı olan bileklik, konuşma yapmanıza imkan tanımıyor olmasa da gelen aramaları görebiliyorsunuz. Bileklik üzerinden herhangi bir aramayı reddetmeniz mümkün. Mi Fit uygulamasını kullanarak yönetebildiğiniz Mi Band 4, 135 mAh kapasiteli bataryaya sahip.

TAkıllı telefonlar ile Bluetooth üzerinden bağlantı sağlayan bileklik altı eksenli bir sensör ile donatıldı. Bu sayede koşma, bisiklete binme ve hatta yüzme gibi aktiviteler kolayca algılanabiliyor.

Xiaomi Mi Band 4 inceleme – Akıllı saat gibi bileklik!

Merakla beklenen Xiaomi Mi Band 4 inceleme videosu yayında. Renkli ve büyüyen ekranı ile beraber Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik mi, akıllı saat mi? 

Bu batarya sayesinde 20 güne kadar pil süresi sunulabiliyor. Tabi, nabız ve uyku takibi gibi özelliklerden size gelen bildirimlere göre birçok etken pil süresini etkiliyor. Ancak, genel bir değerlendirme yapmak gerekirse Mi Band 4’ü 10 gün boyunca kesintisiz kullanabileceğinizi söyleyebiliriz.

Honor Band 5 özellikleri

Huawei’nin ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteren alt markası Honor geçtiğimiz Temmuz ayında Honor Band 5 ile karşımıza çıktı. Bilekliğin 0.95 inç büyüklüğündeki renkli OLED ekranı 120×240 piksel çözünürlük sunuyor.

Bu ekran sayesinde bildirimleri ve mesajları görüntüleyebiliyorsunuz. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan bileklik 10 farklı sportif aktiviteyi algılayabiliyor. SpO2 sensörü sayesinde kan oksijen satürasyonunu ölçebilen ve böylece hipoksi gibi tehlikeli durumlara karşı sizi haberdar eden bileklik, Truseen 3.0 teknolojisinden 3.5 sürümüne geçiş yaptı. Optik kalp atış hızı monitörü de bileklikte yer alıyor.

100 mAh kapasiteli bataryadan beslenen Honor Band 5, 20 güne kadar pil ömrü sunabiliyor.