Teknolojiyle dolu 12 ayı geride bırakmak üzereyken, geriye dönüp baktığımızda 2014'te birçok yeni cihaz hakkında konuştuğumuzu görüyoruz. Tabi bir de konuşmakla kalmayıp, sahip olmak istediğimiz, belki kesenin ağzını açıp yatırım yaptığımız cihazlar vardı. Aşağıdaki listemizde ise 2014'ün tüm dünyada en çok istenen 10 cihazını sizlerle paylaşıyoruz.

1. Apple iPhone 6

Apple'ın en son telefonu, şüphesiz 2014'te birçok kullanıcının rüyalarını süsledi. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, 4.7 ve 5.5 inç'lik boyutlarıyla Apple'ın bugüne kadarki en büyük telefonlarıydı. HealthKit, Apple Pay gibi yeniliklerle gelen cihazın büyük modeli, bükülme sorunuyla gündemi epey meşgul etmişti.

2. Samsung Galaxy S5

Dünyanın en iyi Android'li telefonlarından biri olan Galaxy S5, 2014'ün en çok istenen cihazlarından bir tanesiydi. Bununla birlikte telefon, Samsung'un beklediği satış rakamlarına ulaşamadı.

3. Samsung Galaxy Note 4

Galaxy Note 4, harika bir Super AMOLED ekran ve alüminyum çerçeveyle geliyor. Note 4'ün en önemli özelliklerinden bir tanesi elbette, hızla not almanıza ve çok daha fazlasına izin veren dijital kalemi.