Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatamadan sizleri Honor 9X ön inceleme videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Honor 9X gücünü Kirin 710F‘den alıyor. 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci olan Kirin 710F, Mali-G51 MP4 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Telefon, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile satışa sunulacak. Buna ek olarak telefonun 512 GB ’a kadar microSD kart desteğine sahip olduğunu belirtmeliyiz.

Arka tarafta 48 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframa sahip ana kamera yer alıyor. Bu ana kameraya 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor.

Cihazın 6.59 inçlik IPS LCD ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. Açılır kamera mekanizması 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya ev sahipliği yapıyor. İki farklı renk seçeneği ile gelen telefon fiziksel parmak izi okuyucuya sahip.

3.5 mm kulaklık girişinin korunduğu telefon, USB-C portuna ev sahipliği yapıyor. Batarya tarafında ise 10W hızlı şarj desteğine sahip olan 4000 mAh kapasiteli bir çözüm karşımıza çıkıyor. Android 9 Pie ve EMUI 9.1 ile kutudan çıkan telefon, Google yasağından etkilenmiyor.

Honor 9X fiyatı

22 Kasım tarihinde satışa sunulacak olan Honor 9X ’in Türkiye satış fiyatı ise 2.699 lira şeklinde.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur