Akıllı telefon üreticileri kablosuz kulaklık konusunda kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Honor da kablosuz kulaklık piyasasına giriş yaparak pazar payını artırmayı hedefliyor.

Şirket, kablosuz kulaklıkları tanıtırken gürültü engelleme özelliğinin altını çizdi. Herhangi bir sosyal ortam veya toplu taşımada gürültü engelleme özelliğinin tatmin edici bir şekilde çalıştığını belirten yetkililer bu konuda fazlasıyla yol katettiklerini belirtti.

Paylaşılan görsellerde kullanılan teknolojinin adı hibrit aktif gürülti engelleme olarak belirtildi. Ayrıca dış ortam sesini engelleme konusundaki başarısını grafik üzerinde gösteren şirket rakiplerini zorlayacağa benziyor.

Honor Magic Earbuds fiyatı

Honor Magic Earbuds özellikleri bununla sınırlı kalmıyor. 10mm ses sürücüsüne sahip cihazın ses kalitesi ve şiddeti olarak kullanıcıları tatmin edeceği tahmin ediliyor. Honor Magic Earbuds fiyatı 140 dolar olarak belirlenmiş. Rakiplerine göre düşük fiyat etiketiyle çıkacak olan cihazın özellikleri itibarı ile çok satacağı düşünülüyor.

Batarya performansı ve cihazın çıkış tarihi ne yazık ki belli değil