Hepsiburada’da 1.299 TL fiyat etiketine sahip olan Honor Magic Watch 2‘yi aşağıdaki görsele ya da buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Honor Magic Watch 2 inceleme

Honor Magic Watch 2 hakkında merak edilen her sorunun cevabı, hazırladığımız inceleme videosunda. Ürünün teknik özelliklerini videomuzda ya da videonun altında devam eden metinden okuyabilirsiniz. İyi seyirler…

Honor Magic Watch 2 özellikleri

İncelediğimiz Honor Magic Watch 2, 46mm’lik olan sürüm. 1.39 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olan akıllı saat, 454 x 454 piksel çözünürlüğe sahip. Bu da inç başına bizlere 326 ppi piksel yoğunluğu sunuyor.

41 gram ağırlığındaki saat, 5 ATM suya dayanıklılık sunuyor. Ayrıca 316L paslanmaz çelik gövde, saate hem sağlamlık hem de şıklık katıyor. Bu gövde günlük çizilme ve darbelerden minimum seviyede etkileniyor.

Honor Magic Watch 2, Gücünü Kirin A1 işlemcisinden alıyor. 4 GB dahili depolama. Bunun yaklaşık 2 GB’ı boş. Kalitesine göre değişmekle beraber 500’e kadar şarkı alabiliyor. Dahili depolamaya müzik atıp, kablosuz kulaklıkla telefon olmadan dinleyebilirsiniz.

14 gün pil ömrü sunan Magic Watch 2, telefon ile konuşma ve müzik dinleme gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. Ayrıca Honor Magic Watch 2’yi iPhone modelleriyle de kullanabiliyorsunuz. iPhone üzerinden saate müzik atma ve anlık stress ölçüm özelliği çalışmıyor. Bunların haricindeki tüm fonksiyonlar başarılı bir şekilde çalışıyor.

Huawei TruRelax ile stress yönetimi ve stres ölçme özelliği bizlere sunan saat, kalp atışı ve nabza göre üst seviye ve düşük seviye uyarılar ekleyebilme imkanını da bizlere sunuyor.

MagicWatch 2, Çift Uydu Konumlandırma Sistemi3 sayesinde koşarken, yürürken veya bisiklet sürerken hızınızı ve rotanızı doğru şekilde kaydeder. Altimetre veya irtifa ölçer, doğa yürüyüşü ve tırmanma sırasında bile irtifanızı takip eder.