Her perşembe Hepsiburada ’nın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan teknoloji programımız Kısayol ’un bu hafta 48. bölümü ile karşınızdayız. Bir önceki bölümde teknoloji alışverişinde nelere dikkat etmeniz gerektiğine yakından bkamıştık. Bu hafta ise bir konuğumuz var; Honor Türkiye CEO ’su Kevin Kong. Kısayol 48. bölümü aşağıda izleyebilirsiniz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni bölüm ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Hepsiburada Honor online mağazası açıldı

Kısa süre önce Apple ile Hepsiburada iş birliğini duyurmuştuk. Bu kez de Hepsiburada Honor mağazası ile gündeme geldi. Honor, resmi online mağazasını, Hepsiburada üzerinde 8 Kasım itibarıyla açtı.

Hepsiburada üzerinde yer alan Honor Online Mağazası, Honor ’un çeşitli ürünlerini de ilk defa satan mağaza olma özelliğini de taşıyor. Mağazada Honor ’un akıllı saati Honor Watch Magic, kablosuz kulaklıklar Honor Flypods Lite ve Honor AM61, akıllı bileklik Honor Band 4 Running ve Honor Mini Bluetooth Hoparlör de ilk defa Türk kullanıcılarla buluşuyor.

Bu hafta neler konuştuk?

Huawei ve ABD ’li şirketler, ticarete tekrar başlıyor!

6 aydır devam eden Huawei ABD gerilimi, yumuşama dönemine geçti. 200'den fazla şirketin talebi üzerine harekete geçen Trump yönetimi, isteneni verdi!

iPhone SE 2 için düşünceler değişmeye başladı

Apple'ın iPhone SE 2 modelini kullanıcılarla buluşturmaya hazırlandığı artık herkes tarafından bilinir hale geldi. Tanıtıma altı aydan kısa bir süre kalırken, iPhone SE 2 satış tahminleri degisti.

Amazon Alexa cinayet şahidi sayıldı!

Amazon'un sesli asistanı Amazon Alexa cinayet soruşturmasının çözülmesinde kilit rol oynadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan ilginç olayın detayları haberimizde.

Google ’dan açık kaynak yonga projesi: OpenTitan

Google, bir süredir üzerinde çalışmalar yürttüğü OpenTitan projesini duyurdu. Şirket bu proje ile birlikte açık kaynak yonga üretecek. Google, güvenlik konusunda da çeşitli çalışmalar yürütecek.

PlayStation 5 sabırsızları sevindirecek!
PlayStation 5 sabırsızları sevindirecek!

PlayStation 5 hakkında bilgiler her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. Şimdi de oyun oynarken beklemeyi sevmeyenleri sevindiren bir detay ortaya çıktı. PlayStation 5 bekleme süresi azalacak!

WhatsApp Android güncellemesi yolda! İşte yenilikler

WhatsApp Android beta ile birlikte 74 yeni emoji popüler mesajlaşma uygulamasına ekleniyor. WhatsApp 2.19.315 güncelleme detayları ortaya çıktı...

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur