Birçok kullanıcı özellikle Mate Serisinin kullanıcıları diğer modeller için dört gözle beklemeye devam ederken şirket Pro modeliyle siftahı yaptı. Uzunca süre dağıtımı sürmesi beklenen güncellemenin tüm modellere dağıtımı ne kadar süreceği bilinmezliğini korurken, beklentilerin hüsrana uğramayacağı kesinleşmiş durumda.

Son çıkan amiral gemisi modeli Android 10 ile kutudan çıkıyor olsa bile Android ’in nimetlerinden mahrum kalmıştı. Bu da kullanıcıları üzmüştü. Google Play Store ve YouTube gibi en çok kullanılan servisler en yeni modelde olmayınca eski modellerde de problem yaşanabileceği düşünülmüştü.

Ancak yapılan duyurular ve güncellemelere göre bu durumun eski cihazlara etki etmediği görülüyor. 10.0.0.154(C432E7R1P5). versiyon numarasıyla gelen güncelleme şu anda sadece Bosna Hersek ’te görülüyor.

Diğer ülkelere de kısa süre içerisinde dağıtılması beklenen güncellemenin, Mate 20 X, Lite ve RS Porchse Design modellerine de yakın süreçte geleceği düşünülüyor.

Huawei Mate 20 özellikleri ve fiyatı!

Huawei Mate 20 tanıtıldı! İşte Huawei'nin yeni amiral gemisinin merak edilen detayları: Huawei Mate 20 özellikleri ve fiyatı!

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur