Huawei Nova 5T farklı tasarımı ile diğer akıllı telefonlardan ayrılmayı başarıyor. Tasarımın farklılığın yanı sıra Nova 5T işlemcisi ile de kullanıcıları mutlu ediyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve videomuzu sizlerle baş başa bırakalım.

 

Huawei Nova 5T özellikleri

Huawei Nova 5T özellikleri ile kullanıcıları mutlu etmek üzere karşımıza çıkıyor. Huawei Nova 5T, 6.26 inç büyüklüğünde 1080×2340  çözünürlüğünde IPS LCD bir ekrana sahip. Telefon, küçük ön kamera deliği ile yüzde 84 ekran kasa oranına sahip. Telefon ekran çözünürlüğü sayesinde de 412 ppi değerine ulaşabiliyor.

Telefon Huawei ’nin en güçlü ikinci işlemcisi olan Kirin 980 ’den güç alıyor. Bu işlemciye grafik birimi tarafında Mali-G76 eşlik ediyor. RAM tarafına baktığımızda da 128 GB depolama alanına sahip modelde 6 veya 8 GB RAM ’i tercih edebildiğimizi görüyoruz. Telefonun 128 GB depolama seçeceğinden başka seçeneği bulunmuyor.

Kamera tarafına baktığımızda arka tarafta 4, ön tarafta tek kamera görüyoruz. Arkadaki ana kamera 48 MP çözünürlüğünde f/1.8 diyafram değeri ile karşımıza çıkıyor. Ana kameraya yazılımsal olarak yapay zekanın yardım etmesinin yanı sıra 16 MP çözünürlüğünde f/2.2 değerinde diyaframa sahip geniş açı kamera, 2 MP çözünürlüğünde f/2.4 diyaframa sahip derinlik algılayıcı kamera ve son olarak 2 MP çözünürlüğünde f/2.4 diyaframa sahip makro kamera eşlik ediyor. Telefon yapay zekanın da yardımıyla kullanıcıların daha iyi fotoğraf çekmesini sağlıyor.

Ön kamera tarafında ise selfie çekmeyi sevenleri mutlu edecek haberler var. Ön kamera 32 MP f/2.0 diyafram değeri ile daha net fotoğraflar çekebiliyor. Ön kamera ile dilerseniz portre fotoğrafları da çekebiliyorsunuz.

Telefona güç veren batarya da oldukça iyi bir değere sahip. Telefon 3750 mAh batarya ile karşımıza çıkıyor. Bu batarya kutudan çıkan hızlı adaptör sayesinde 30 dakikada yüzde 50 şarj edilebiliyor. Telefonun son olarak bağlantı tarafına baktığımızda telefonun NFC ve Bluetooth desteğine sahip olduğunu görüyoruz.

Huawei Nova 5T hakkında daha fazla bilgiyi inceleme videomuzdan öğrenebilir, siz de telefon hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur