Huawei bu aralar yeni sızıntılarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şirketin, popüler orta segment cihazlarından biri olan Huawei P Smart 2020 ’nin yeni görüntüleri detaylı bir şekilde TENAA ’da ortaya çıktı.

Cihazın daha önce görüntüleri çıkmış olsa da bu görüntüler önceki görüntülere göre daha detaylı ve net görüntüler olarak karşımıza çıktı. Daha önce siyah renk ile karşımıza çıkan cihaz, bugün ise yeşil ve “Aquaman” olarak adlandırılan mavi bir renk seçeneğiyle de karşımızda.

Cihaz daha önceki görsellerde de olduğu gibi ön tarafta damla çentikli kamera yapısı ile karşımıza çıkarken arka tarafında da üçlü kamera kurulumuna sahip. Kamera kurulumunun en altında LED Flash barındırmasıyla birlikte, arka tarafında da degrade diyebileceğimiz geçişli bir renk paleti ile karşımıza çıktı.

Beklenen Huawei P Smart 2020 özellikleri

Daha önceki raporlara göre, P Smart 2020 2400 x 1080 çözünürlüğünde 6.3 inç OLED bir ekran ile karşımıza çıkacak. Donanım tarafında 4, 6 veya 8 GB RAM seçenekleri sunulacak cihaz için 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri de sunulacak. 2.2 GHz ’lik sekiz çekirdekli bir işlemciyle gelmesi beklenen cihazın henüz hangi işlemciyi kullanacağı bilinmiyor.

Kamera tarafında ön taraftaki kameranın 16 Megapiksel, Arka taraftaki kameraların ise sırasıyla 48, 8 ve 2 Megapiksel olması bekleniyor. Sensörlerin detayları bilinmese de geniş açı gibi farklı özellikleri barındırması bekleniyor.

Son olarak, Android 9 Pie ile kutudan çıkması beklenen cihaz  3.900 mAh batarya ile kullanıcılara sunulması da beklenenler arasında. Cihazın henüz ne zaman kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur