Başta da söylediğimiz gibi ikinci el otomobil alma süreci kimi zaman göz korkutucu oluyor. Otostat ise  20.000 m2 açık alan içerisinde 3.000 m2 kapalı alan ile tüm bu sürecin tek bir yerden, hızlıca yapılmasına yardımcı oluyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri keyifli vLog ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Otostat açık adres: Eyüp Sultan Mahallesi, Yadigar Sokağı No:38, 34885 Sancaktepe/İstanbul

2020 Skoda Octavia yollarda! İşte özellikleri

Bir süredir merakla beklenen 2020 Skoda Octavia sonunda tanıtıldı. 2020 Skoda Octavia özellikleri de böylelikle netlik kazandı. İşte önceki nesline göre büyüyen yeni Octavia...

Otostat nedir?

2013 yılında hizmete giren tesis, İstanbul ’un Çekmeköy ilçesinde konumlanıyor. Tesis içinde müşterilere  araç alım/satım, ekspertiz, sigorta; anlaşmalı finansman kuruluşları ile hızlı ve kolay kredi, oto kuaför hizmetleri bir arada sunuluyor. Gülan Grup imzası taşıyan projede Türkiye2nin önemli araç kiralama şirketlerinin de satış ofisleri bulunuyor.

Aynı zamanda global markalar tarafından tesis içinde düzenlenecek araç müzayedelerine de öncelikli katılım sağlanıyor. Satışa sunulan tüm ikinci el otomobil modelleri Otostat sertifikası ile birlikte geliyor. Sigorta, finans ve noter hizmetleri, mali müşavir ve muhasebe ofisleri de yine tesis içinde müşterileri bekliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur