Farklı sızıntılarla karşımıza çıkmaya devam eden, tasarımıyla da dikkatleri üstüne toplayan Vivo S5 çok yakında resmileşecek gibi duruyor. 14 Kasım ’da kullanıcılara sunulması beklenen cihazın neredeyse tüm özellikleri de netleşti.

Birkaç gün önce Weibo ’da ortaya çıkan resmi afiş ile de cihazın tüm tasarım detayları netleşmiş oldu. Peki bu ince çerçeveli delikli kameralı telefon, donanım özellikleri tarafında neler sunuyor?

Öncelikle 6.44 inç bir ekran boyutuyla gelecek yeni cihaz, 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde AMOLED bir ekran ile kullanıcılara sunulacak. 400 ppi ile de kullanıcılara iyi bir ekran deneyimi sunacak gibi duruyor. Ön tarafta 32 Megapiksel f/2.0 diyafram aralığına sahip ince çerçeveli, ekran üzerinde oldukça az yer kaplayan bir ön kamera bulunuyor.

Arka tarafında ise tasarımı ilginçleştiren bir kamera kurulumu mevcut. Cihazın arkasına 48 Megapiksel ana kamera sensörü ile birlikte 8 Megapiksel geniş açı, 2 Megapiksel makro lens ve 5 Megapiksel derinlik sensörü barındıran bir kamera kurulumu yerleştirilmiş. Bununla birlikte kameraların yanında konumlandırılmış bir LED Flash bulunuyor.

Donanım tarafında Qualcomm ’un Snapdragon 712 işlemcisinden güç alan cihaz, Adreno 616 GPU ile de güçlendirilmiş. 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçenekleriyle de satışa sunulması beklenen yeni Vivo S5 128 GB veya 256 GB olarak da iki farklı depolama alanı seçeneğine sahip olacak.

Yeni birçok telefonda olduğu gibi bu telefonda da ekrandan parmak izi aktifleştirilmiş. Bununla birlikte 4010 mAh bataryadan beslenecek cihaz, 18W‘lık hızlı şarj desteğini de USB Type C portu üzerinden kullancılara sunulabilecek.

USB Type C portunun yanı sıra 3.5 mm jak girişini de barındıran cihaz siyah, mavi ve beyaz renkleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Kısa süre içerisinde tanıtılmasıyla birlikte de cihazın fiyatını ve diğer detaylarını hep beraber görmüş olacağız.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur