Rossi Lorathio Adams iki yıldan uzun bir süredir, sosyal medyada bir hashtag ’e çağırışım yapan ‘doitforstate.com ’ alan adını almak istiyordu. Bu alan adının sahibi ise, Lorathio Adams ile daha önce hiçbir iletişimi olmayan, Ethan Deyo adlı kişiydi.

Ethan Deyo alan adını satmaya yanaşmıyordu. Lorathio Adams site ismi için Deyo ’ya 20 bin dolar gibi iyi bir ücret teklif etti. Fakat sitenin isim sahibi buna rağmen satışa sıcak bakmadı.

Sonrasında gelişen olayların sonucunda Adams, 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Peki, ne oldu?

Reddedilmek Instagram fenomenini alan adına sahip olmaktan vazgeçiremedi. Adams şiddet kullanarak da olsa bu isme sahip olmayı kafasına koydu ve korkunç bir olaya sebep oldu.

Alan adı sahibinin evine silahla girdi

Fenomen, öncelikle sosyal medyadan Deyo ’ya silah emojileri göndererek tehdit etti. Daha sonrasında ise durumu gerçeğe taşıdı ve evsiz kuzeni Sherman Hopkins‘i silahlı şekilde Deyo ’nun evine gönderdi. Hopkins, domain sahibini ismi Adams‘a aktarması konusunda tehdit etti.

Deyo direnmek istedi ve Hopkins ’le fiziksel bir arbedeye girdiler. Bu durum sonucunda Deyo bacağından yaralandı fakat ikisi de hayatta kaldı.

Yaşanan bu olayın sonunda Adams 14 yıl, Hopkins ise 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Rossi Lorathio Adams kimdir?

27 yaşındaki Adams aynı zamanda ‘Polo ’ takma ismiyle de tanınıyor. 2015 yılında, Lowa State University ’de öğrenciliği sürerken kurduğu sosyal medya hesabı ‘State Snaps ’ onu fenomenliğe taşıdı.

Bu hesapta Adams çoğunlukla cinsel içerikli paylaşımlar yapıyordu ve takipçileri ‘DoItState ’ yani ‘Eyalet için Yap ’ şeklinde bir slogan belirlemişti. Hesap Instagram tarafından erişime kapatıldı.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur