Birçok sosyal medya platformu, kullanıcı hesabı kurulduktan sonra isim değişikliğine izin vermez. Ancak, Instagram bu esnekliği ile kullanıcıların gönlünü çaldı bile.

iOS‘teki ve Android‘deki mobil uygulama üzerinden ya da bilgisayar tarayıcısından Instagram kullanıcı adı değiştirme aşamaları kolayca halledilebiliyor.

Şimdi Instagram uygulaması ile kullanıcı adı değiştirme aşamalarına yakından bakalım.

Instagram uygulaması ile kullanıcı adı değiştirme

Instagram uygulamasını başlatın ve profil sayfasına gitmek için ekranın sağ altındaki hesap simgesine dokunun.

Uygulamada yapılandırılmış birden fazla hesap varsa, ekranın üst kısmından hesap adına dokunun ve değişiklik yapmak istediğiniz hesabı seçin.

‘Profili Düzenle’ye dokunduktan sonra Ad ve Kullanıcı Adı yazan kısımların yanındaki alana dokunun ve değişikliklerinizi yazın. Hazır olduğunda sağ üstte bulunan Bitti butonuna dokunun. Hepsi bu kadar.

Instagram nasıl dondurulur?
Instagram nasıl dondurulur?

Sosyal medya platformları hayatımızın merkezinde olsa da bazen Instagram nasıl dondurulur sorularını sorabiliyoruz. Biz de bu yazımızda Instagram dondurma işlemi nasıl yapılıyor, sizler için anlatıyoruz.

Instagram web üzerinden kullanıcı adı değiştirme

İlk olarak buraya tıklayarak Instagram web’e gidin. Sonrasında ekranın sağ üst köşesindeki hesap simgesine tıklayın. Yine ‘Profili Düzenle’ye tıklayın.

Ad ve Kullanıcı Adı yazan kısımların yanındaki alana dokunun ve değişikliklerinizi yazın. Hazır olduğunda en alttaki Gönder butonuna tıklayın.

Facebook hesabını kalıcı olarak silme

Facebook hesabını kalıcı olarak silme için yapmanız gerekenleri adım adım anlattık. Facebook silme 2020 rehberi ile Facebook silme linki 2020 sizlerle...