Üçüncü beta sürümünde ikinci betaya kıyasla şu anda göze çarpan bir yenilik bulunmuyor. Apple’ın güncelleme notlarını incelediğimizde de çeşitli hataların giderilmesi dışında büyük bir yenilik olmadığını görüyoruz.

Genel anlamda iOS 13.4 sürümüm getirdiği yenilikleri hatırlayacak olursak: iOS 13 yayınlandığında posta uygulamasında yanıtla ve sil butonlarının yan yana olması kullanıcıların e-postalarını yanlışlıkla silmelerine neden oluyordu.

iOS 13.4 ile beklenen değişikliğe gidildi ve silme seçeneği en sola, yanıtlama seçeneği en sağa taşındı. iOS ve macOS için uygulama tek seferlik satın alma, iCloud Drive Klasör Paylaşım özelliğin kullanıma sunulması ve TV uygulamasında kütüphane sekmesine aile paylaşımının eklenmesi sunulan başlıca yenilikler arasında.

NFC desteğine sahip olan araçlarda iPhone ve Apple Watch’ı araba anahtarı olarak kullanma imkanı sağlayan CarKey özelliği ve yeni memojilerde final sürümü ile birlikte tüm kullanıcılara sunulmuş olacak.

Beta sürümlerini cihazınıza yüklemeniz için UDID kaydının yapılmış olması veya cihazınıza beta profili yüklemeniz gerekiyor. Ancak, bu sürümlerin geliştiricilere yönelik olduğunu ve normal kullanıcılar tarafından yüklenmesini pek tavsiye etmediğimizi belirtmek isteriz.