Apple dördüncü beta sürümünde genel olarak hata düzeltmelerine odaklanıyor. Hali hazırda önceki betaları yüklemiş olanlar için yaklaşık 160 MB boyutundaki güncellemenin beraberinde getirdiği büyük bir yenilik yok. Ancak, ilk betadan itibaren kullanılabilir hale gelen onlarca özellik kullanıcıları sabırsızlandırıyor.

Posta uygulamasında yanıtla ve sil butonlarının yan yana olması nedeniyle oluşan mağduriyetlerin önüne geçmek için, silme seçeneği en sola, yanıtlama seçeneği en sağa taşındı. iOS ve macOS için uygulamaları tek seferde satın alma imkanı sunulurken, iCloud Drive için klasör paylaşma özelliği kullanıma sunuldu.

iOS ve macOS için uygulama tek seferlik satın alma, iCloud Drive Klasör Paylaşım özelliğin kullanıma sunulması ve TV uygulamasında kütüphane sekmesine aile paylaşımının eklenmesi sunulan başlıca yenilikler arasında.

CarKey özelliği sayesinde NFC desteğine sahip olan araçlarda iPhone ve Apple Watch’ı anahtar olarak kullanmak mümkün. Ayrıca yeni memojilerde iOS 13.4 ile kullanıcılara sunuluyor.