9to5Mac, iOS 14 kodunda görülen bilgilere göre, yeni serinin kod isminin d5x olduğunu, iPhone 11 serisinin de d4x kod ismiyle anıldığını paylaştı.Ayrıca sadece bu iki telefonun ToF sensör özelliği taşıyacağı belirtildi. Bu da bu modellerin iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max olabileceğini düşündürüyor.

iPhone Truedepth Kamera Sistemi

Yeni kamera düzeni, ToF 3D sensör, bir adet geniş açılı lens ve bir adet ultra geniş açılı lens bulundurabilir.

iOS 14 kodları sızdırıldı! Yeni Apple ürünleri yolda

iOS 14 için hazırlıklarına devam eden Apple, Haziran ayında WWDC etkinliği ile birlikte yeni sürümü tanıtacak. Son gelen haberlere göre, iOS 14 kodları sızdırılmış durumda. Yeni ürünler yolda.

9to5Mac raporunda ayrıca, Apple‘ın, iOS 14 için yeni artırılmış gerçeklik uygulaması geliştirdiğini öne sürüyor. Bu da kullanıcıların, artırılmış gerçeklik aracılığıyla etraflarındaki dünya hakkında daha fazla bilgi toplamalarına olanak sağlayacak.

iPhone 3D Tarama

ToF sensörü,iPhone X ve daha yeni modellerdeki TrueDepth kamera benzeri bir adet kızılötesi yansıtıcı taşıyacak. Böylece, çevredeki nesneler baz alınarak 3D modeller çıkarılabilecek.

ToF sensörünün Measure uygulamasıyla bağlantılı olacağı ve bu sayede doğru bir şekilde uzaklık ve ölçüm hesaplarının doğru bir şekilde yapılacağı tahmin ediliyor.