iPhone 11 serisi ile aynı fiyatları garanti edemeyen analist fiyat artışının 50 dolar civarında olacağını belirtiyor. Bugüne kadar ortaya çıkan raporlarda, cihazların üretim maliyetinin 30 ile 100 dolar arasında artacağı belirtiliyordu.

Apple kar marjını biraz düşürerek bu maliyetlerin bir kısmını karşılayacak. Böylece hali hazırda yüksek olan fiyatlarda büyük bir artış olmayacak. 5G teknolojisi henüz sınırlı sayıda ülkenin belirli bölgelerinde kullanılabiliyor.

Bu nedenle iPhone 12 modellerinde kullanıcıların büyük bir bölümü şimdiden cihazın yenilenen tasarımına odaklanmış durumda. Cihazın iPhone 4 ’ten esinlenilen metal çerçevesi ile ön plana çıkacağını sizlere duyurmuştuk.

Hali hazırda piyasada olan iPhone 11 Pro modelinde 5.8 inç, iPhone 11 Pro Max modelinde ise 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran yer alıyor. iPhone 12 Pro ’nun 6.1 inç, Pro Max modelinin ise 6.7 inç ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

Apple ’ın ekran çerçevesini daha ince hale getireceği ve aynı zamanda yukarıda belirttiğimiz gibi ekran boyutunu artıracağı dile getiriliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur