Kuo, Apple ’ın en üst seviyede konumlanacak olan tabletinin arkasında ToF sensör de dahil olmak üzere üç sensör ile birlikte geleceğini söyledi. Daha önce çıkan raporlarda bu ToF sensörün LG ’den alınacağı da açıklanmıştı. Kuo aynı zamanda tablette iPhone 11 benzeri bir kamera kurulumu bekliyor. Yani 12 Megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve 12 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera yeni tablette karşımıza çıkabilir. Aynı zamanda Gece Modu desteği de beklentiler arasında.

Son olarak çıkış tarihi detayına baktığımızda, iPad Pro çıkış tarihi ile ilgili Kuo ’nun beklentisi yeni yılın ilk yarısını işaret ediyor.

iPhone SE 2 çıkış tarihi ile ilgili tahminler

iPhone SE 2 çıkış tarihi için de beklentiler yılın ilk yarısını gösteriyor. Kuo, uygun fiyatlı iPhone modelinde iPhone 8 tasarımının kullanılacağını söylüyor. Telefon gücünü ise A13 Bionic ’ten alacak. 4.7 inçlik bir ekran ile gelen telefonun ekran çözünürlüğü ise 750 x 1334 piksel olacak.

3 GB RAM ile gelecek olan telefonda 64 GB dahili depolama alanı kullanılacak. Arkada ise tıpkı iPhone 8 ’e benzer şekilde 12 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera yer alacak. Önde de 7 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera kullanılacak.

Tahminler telefonun bataryasının 1.821 mAh büyüklüğünde olacağı yönünde. Renk alternatifleri ise Uzay Grisi, Gümüş ve Kırmızı olarak sıralanacak.

Telefonun arkasındaki Apple logosu da 2019 model iPhone modellerindeki gibi konumlanacak.

Son olarak, telefonun fiyatına gelecek olursak, başta da dediğimiz gibi bu telefon iPhone ailesinin uygun fiyatlı modeli olacak. 399 dolarlık fiyat etiketi ile gelecek.

Kuo, Apple ’ın önümüzdeki 30 milyon ila 40 milyon arasında iPhone SE 2 üreteceğini tahmin ediyor. Ancak, bu tahminler tedarik zincirindeki gelişmeler nedeniyle 20 milyon adet seviyesine de çekilebilir.

Birçok kişi Apple ’ın mart ayında düzenleyeceği etkinlikte iki ürününü de tanıtacağını tahmin ediyor. Hatırlarsanız şirket, geçen yılın mart ayındaki etkinliğinde iPad Air ve iPad mini modellerini tanıtmıştı. Bu yüzden iPad Pro ve iPhone SE 2 ’nin de Mart 2020 ’de tanıtılma ihtimali oldukça yüksek.

 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur