Oyunu bu süreçte standart sürüm olarak satın almak söz konusu değil. Ücretsiz deneme süresince üç farklı paketle birlikte oyunun tam sürümünü alarak süresiz olarak erişebilirsiniz.

Just Cause 4 indirim fırsatıyla fiyatı ne durumda?

Square Enix, bu süreçte tabii ki oyunu uygun fiyatlarla sunmayı amaçlıyor. Üç ayrı paketin indirim oranları yüzde 78, yüzde 79 ve yüzde 82 olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu tek başına satın alamadığımızı belirttik. Ancak paket sayfalarında tek başına fiyatı 73.15 TL olarak görülüyor. İndirim bittiğinde tekil olarak sunulursa yazımızda güncelleme yapacağız. Pahalıdan ucuza sıralayacak olursak paket fiyatları şöyle:

JC4 Complete Edition

Ana oyun haricinde diğer indirilebilir içerikleri (DLC) de kapsayan paket, 90,19 TL olarak sunuluyor. Bu paketi almanız durumunda oyunu süresiz olarak oynayabilirsiniz. Tabii diğer paketleri alınca da bu durum söz konusu.

JC4 Gold Edition

Bu pakette yine bazı DLC ’ler sunuluyor. Ancak yukarıdaki pakete göre sunulan içerikler yüzde 50 eksik olarak sunuluyor. Fiyat olarak da diğer pakete göre biraz daha ucuzluyor. 83.31 TL olarak sunulan pakette oyunun tam sürümünü içeriyor.

JC4 Reloaded Edition

Geldik ana içerik paketine. Oyunun Reloaded sürümüne. Bu paket en az DLC içeren ve en uygun fiyata sahip paket olarak sunuluyor. Tabii oyun deneyimi bakımından içeriklerin zengin olması da önemli. Bu noktada DLC ’ler devreye girer. “Ben sadece oyunuma bakarım.” diyorsanız da işin içine fiyat giriyor. İşte bu pakette sunulan en ucuz paket olduğu için sizlere hitap ediyor.

Just Cause 4  sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 ( Servis Paketi 1) sadece 64 bit sürümü

İşlemci: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz | AMD FX-6300 @ 3.5 GHz veya daha iyi bir işlemci

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (2GB VRAM or better) | AMD R9 270 (2 GB veya daha üstü bellekli modeller)

DirectX: DirectX 11.0 veya üzeri sürümle güncellenmiş ekran kartı yazılımı gerektirir.

Depolama: 59 GB kullanılabilir alan

Just Cause 4 indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca farklı bir kampanyada söz konusu. Activison şirketinin kırkıncı yıl dönümü nedeniyle birçok oyununda indirim söz konusu. O indirimlerin olduğu sayfaya da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur