ShiftDelete.Net YouTube kanalımıza binlerce video yükleyerek teknolojiyi en doğru şekilde sizlere aktarmaya gayret gösterdik. Gerek üst düzey incelemelerimiz ile gerekse SDN Ofis İçi videolarımız ile samimi bir şekilde karşınızda olduk. Şimdi ise YouTube kanalımız 1 milyon abone sayısını geçti ve anlamlı bir başarıya yıllarca gayret ederek ulaşmış olduk.

Videomuza özel hediye veriyoruz!

Bu videoda hediye ettiğimiz kitap okuyucusunu kazanmak için buraya adresine gidebilirsiniz.

SDN Ofisi olarak çalışmaya devam edeceğiz

Türkiye ’nin en büyük teknoloji sitesi olarak yüzbinlerce haber ile sizlere en yeni teknolojik gelişmeleri aktardık. Bu haberlerin yanında Türkiye ’de ilklerin arasında yer alan videolu teknolojik incelemeler ile sizlere en doğru deneyimleri gösterme çabası içerisinde oldukça. Yıllarca verilen emeğin ardından hem en büyük ve en başarılı siteler arasında yer alırken hem de YouTube kanalımız milyonlarca kişiye erişti.

Siz de bizim gelişmemize katkıda bulunmak için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, yorumlarınız ile yanımızda olabilirsiniz.

ShiftDelete.Net sosyal medya hesapları neler?

Instagram

Instagram hesabımız üzerinden en güncel haberler, dikkat çeken teknoloji paylaşımlarına ve her hafta yaptığımız büyük hediye yarışmalarına katılabilir, birçok teknolojik ürünü kazanma şansı yakalabilirsiniz.

instagram.com/ShiftDeleteNet

Twitter ve Facebook

Twitter ve Facebook üzerinden bizi takip ederek, haberlerimizi anlık olarak takip edebilir ve en güncel teknoloji trendlerini yakından takip edebilirsiniz.

twitter.com/ShiftDeleteNet

facebook.com/ShiftDelete.Net

 

 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur