Geçtiğimiz yıl başlayan katlanabilir telefon furyası kısa süre içerisinde sessizliğe gömülse de birçok rapor, şirketlerin yeni katlanabilir telefon modelleri üstünde çalıştığını doğruluyor. Geçtiğimiz aylarda Galaxy Fold ve Huawei Mate X‘in de kullanıcılara sunulmasının ardından Apple ’dan da beklenen hamle gelebilir.

Apple katlanabilir telefon konusunda sessizliğini koruyan şirketlerden biri. Fakat bu sıralar ortaya çıkan katlanabilir iPhone konseptleri Apple ’ın yeni bir katlanabilir model üzerine çalıştığını da düşündürtüyor. Bugün isabetli sızıntıları ve konsept tasarımlarıyla tanınan Ben Geskin, yeni katlanabilir iPhone konsept tasarımlarını paylaştı.

Katlanabilir iPhone konsepti aslında Galaxy Fold‘un tasarımını andırsa da iPhone modellerine has tasarım çizgisiyle dikkat çekmeyi başardı. Apple Pencil ve iç ekranda bulunan ikili kamera ile oldukça kullanışlı bir model. Tabii ki bu tasarım iç ekranda bulunan kamera tasarımının Galaxy S10 ailesine benzemesinden dolayı da bazı tepkilerle karşılaştı.

Konsept tasarımların ve yeni iPhone 12 ailesinin birçok sızıntıyla karşımıza çıktığı şu günlerde, önümüzdeki yıl Apple ’ın katlanabilir telefonla karşımıza çıkma ihtimalleri de artıyor.  Ama şu anda yeterli sızıntıları beklemekten başka çaremiz yok. Peki, siz bu iPhone konseptinin tasarımını beğendiniz mi?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur