Samsung’un Galaxy S20 serisini, Galaxy Buds Plus‘ı ve yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip‘i tanıttığı etkinlik birçok kişinin dikkatini Samsung’a çevirse de, Çinli telefon üreticileri de çalışmalarına devam ediyor. Motorola Razr ve Galaxy Z Flip’in güçlü Çinli rakibi Royole FlexPai 2 beklenen tarihten daha erken bir tarihte gelecek.

Her yıl birçok teknolojinin tanıtımına ev sahipliği yapan MWC konusunda corona virüsü tehlikesi devam ediyor. Birçok şirketin MWC’ye katılmayacağını açıklamasının ardından, Çin merkezli şirket Royole de etkinliğe katılmayacağını bildirdi. Açıklamayla birlikte MWC‘de tanıtacağı yeni cihazlarını, yeni bir lansman ile tanıtacağını da açıklayan şirket, özellikle katlanabilir telefon Royole FlexPai 2’nin beklenenden önce geleceğini vurguladı.

Katlanabilir telefon FlexPai 2 çıkış tarihi öne çekilecek! (1)

Şirket tarafından lansman tarihi konusunda net bir açıklama yapılmasa da birkaç gün içerisinde Motorola Razr ve Galaxy Z Flip rakibi FlexPai 2’nin çıkış tarihinin de ortaya çıkacağı düşünülüyor. Cisco, Intel, MediaTek, Vivo ve Facebook gibi büyük şirketlerin MWC’ye gelmeyeceğini açıklamasının ardından da liste gün geçtikçe kabarmaya devam ediyor.

FlexPai 2‘nin ise sizlerle paylaştığımız görselleri dışında, henüz özellikleri konusunda net bilgiler bulunmuyor. Cihazın tanıtılmasıyla birlikte, özelliklerini ve tüm detaylarını sizlerle paylaşıyor olacağız.