Şirket Defender 90 ve Defender 110 olmak üzere iki ayrı model üretiyor. Defender 90 modeli diğer modele göre daha küçük boyutlara sahip ve doğal olarak daha ucuz. İki kapılı olan model 6 kişilik kapasiteye sahip.

İhtişamlı bir yapıya sahip olan model arazi şartlarında konforlu ve güvenli sürüş keyfi yaşamanızı sağlayacak özelliklere sahip. 170 aksesuar ile özelleştirme konusunda geniş bir yelpazeye sahip olan araç kullanıcıların isteklerini karşılamaya yetecek gibi görünüyor.

Eski versiyonlarına göre daha kaslı ve sportif duran 2020 Defender 90 modeli günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Yeni model arazi şartlarına uyumu ve kullanım kolaylığı ile daha iyi bir sürüş deneyimi yaşatacak.

Dokunmatik panel ile gelen bilgi-eğlence sistemi ile kullanıcının eğlenceli bir yolculuk geçirmesi planlanmış. İç mekan tasarımı yapılırken kullanıcıların konforu ön planda tutulmuş. Beraberinde gelen ses sitemi, iç mekanda kullanılan malzemeler ile premium SUV hissi yaşatan 2020 Defender 90 modeli kullanıcı dostu özelliklere sahip.

Modelin Amerika başlangıç fiyatı 50.000 dolar olarak belirlenmiş. Ülkemize henüz ne zaman geleceği ve fiyat etiketinin ne olacağı ne yazık ki belli değil. Mevcut vergiler ile birlikte ortalama 700.000 TL başlangıç fiyatı ile ülkemize giriş yapması tahmin ediliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur