Bu kapsamda LG G9 ThinQ modelinin kullanıcıları şaşırtıp şaşırtmayacağı oldukça merak ediliyor. Teknoloji devi amiral gemilerini her yıl Şubat ayında düzenlenen MWC etkinliğinde tanıtıyor.  Örneğin, LG G8 ThinQ modeli 24 Şubat 2019 tarihinde duyuruldu ve Mart ayında piyasaya sürüldü.

Bu yüzden G9 ThinQ modelininde benzer bir tarihte geleceğini düşünüyoruz. Fiyat konusuyla başlamak gerekirse LG G6 piyasaya sürüldüğünde 650 dolarken, G8 ThinQ modeli 850 dolardan başladı. Yeni amiral gemisi için beklentiler 899 dolardan başlayan bir fiyata sahip olacağı yönünde.

Bazı kaynaklar LG ’nin ekran altı kamera teknolojisi ile bizi şaşırtacağını iddia etse de, bu şu anda mümkün görünmüyor. Ekran altı kamera teknolojisi henüz yeterli seviyeye gelemedi ve bu nedenle LG ’nin yeni amiral gemisinde delikli ekran tasarımına yer vermesini bekliyoruz.

İşlemci tarafında ise Qualcomm Snapdragon 865‘e kesin gözüyle bakılıyor.

Snapdragon 865 ve Snapdragon 765 tanıtıldı

Qualcomm her yıl olduğu gibi bu yılda Tech Summit etkinliğinde yeni mobil işlemcilerini duyurdu. Bu kapsamda Snapdragon 865'in yanı sıra Snapdragon 765 ve 765G tanıtıldı.

Markanın daha önce 16 kameralı bir telefon için patent aldığını sizlere duyurmuştuk. Bu çılgın kamera sayısını G9 ’da görmeyi beklemiyoruz, ancak en az üç veya dört arka kamera olacak. Ek olarak iPhone 11 Pro serisinde ön plana çıkarılan aynı anda tüm kameraların çalışması, G9 ’a damgasını vuracak gibi.

3.5 mm kulaklık girişi halen tartışma konusu olmaya devam ediyor. Uzun süre boyunca bunu korumaya devam eden Samsung başta olmak üzere birçok üretici amiral gemisi ve orta seviye telefonlarından 3.5 mm kulaklık girişini kaldırdı.

Ancak, LG ’nin yeni amiral gemisinde bu kulaklık girişine yer vermeye devam edeceği düşünülüyor. Tabi, geçtiğimiz günlerde detaylarını paylaştığımız LG UX 9.0 arayüzü bu telefonla birlikte gelecek. Samsung ’un One UI arayüzüne benzerliği ile dikkat çeken UX 9.0 kullanıcı deneyimini üst noktalara taşıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur