LG V60 ThinQ, Samsung Galaxy S20 gibi bir amiral gemi olmasa da, özellikleri bakımından oldukça iyi bir telefon. Snapdragon 865 işlemci, 8GB RAM ve 128GB hafızaya sahip ürün ayrıca 5.000 mAh batarya içeriyor. Telefon, mavi ve beyaz renk seçeneklerine sahip. Yüksek oranları değerlendirmek için betmatik giriş tıklayabilirsiniz.

LG V60 ThinQ Özellikleri

6.8 inç büyüklüğündeki OLED ekran ise Full HD+ çözünürlüğe sahip. Ayrıca, parmak izi okuyucu ve Gorilla Glass 5 koruma teknolojisi de bulunmakta. 64 Megapixel ana kameraya eşlik eden 13 Megapixel çözünürlükte bir de ultra geniş açılı kamera bulunuyor.Cihazda ayrıca ToF- derinlik algılama sensörü de yer alıyor.8K  video kaydının yanında HDR10+ desteğinin olması da göze çarpan özelliklerden birisi.

Motorola, Moto E6s özelliklerini duyurdu!

Motorola'nın orta segment akıllı telefonları arasına Moto E6s de katıldı. Moto E6s, duyurulacak E6 serisinin dördüncü telefonu. Peki yeni telefonun özellikleri neler?

Full HD+ OLED ekran taktığınızda ise çift ekrana sahip olmanız mümkün. Android 10 işletim sistemi ve LG UX 9.0 kullanıcı arayüzü ile gelen telefonda 32-Bit Quad DAC, stereo hoparlörler ve 4 mikrofon var.

LG V60 ThinQ 5G fiyatı

Cihazın fiyatında farklılıklar olduğu görülüyor.Amerika için, 799$ ile 949$ arasında değişen fiyat seviyesinde olduğu açıklandı. Cihazın çoğu yerde 20 Mart tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.