LG ’nin, tasarım tarafında riskli bir dizayn tercih etmesinden ziyade metal ve cam malzemelerin kullanımı sonucu ortaya çıkan sandviç tasarımını tercih etmesi bekleniyor. Daha öncesinde çift ekran veya katlanabilir ikinci bir ekran ile gelebileceği söylentileri çıkmış olsa da, bu ihtimal oldukça düşük. Çünkü gelen bilgilere göre, LG ’nin yeni bir şey deneyip riske girmesinden ziyade kullanıcıya istediğini vermesi planlanıyor.

LG G8 modelinde bulunan el hareketleri ile telefonu kontrol edebilme özelliğinin kaldırılması bekleniyor. Görünüşe göre bu özellik, pek kullanışlı bulunmamış ve ekran-kasa oranının büyük oranda azalmasına neden olmuş. LG, V60 ThinQ ile birlikte büyük ihtimalle delikli ekran tasarıma geçmeyi planlıyor. V50 modeli aynı aksa boyutlarında olması planlanan cihazın, ekran-kasa oranı arttırılarak 6.6 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelmesi bekleniyor.

V60 ThinQ modelinde, 3.5 mm kulaklık girişinin de olacağı belirtiliyor. Son zamanlarda birçok firma bu girişi kaldırmış olsa da LG, tüketicinin isteklerine kulak vermiş gibi.

Telefonun 3 arka kamera ile gelmesi bekleniyor. Bir adet ana kamera, bir adet ultra geniş açılı kamera ve bir adet telefoto kamerasının kullanılmasına kesin gözle bakılıyor. Ancak çıkış tarihine kadar bu özellikler değişiklik gösterebilir ve derinlik sensörü veya makro çekim yapabilen bir kamera daha eklenebilir.

LG V50 ThinQ

Snapdragon 865 ile gelecek cihazın 5G sürümü hakkında net bir bilgi yok. V60 ThinQ direkt 5G desteği ile de gelebileceği gibi, 5G desteğine sahip ikinci bir model ile de gelebilir. Son zamanlarda birçok firmanın tercih ettiği 90 Hz veya 120 Hz tazeleme oranı da V60 ile bekleniyor ancak bu konu hakkında kesin bir bilgi yok.

6 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneğinin yanı sıra birde 8 GB RAM seçeneğinin olması bekleniyor. Pil konusunda net bir detay verilmemiş olsa da, V50 ’ye dayanarak cihazın yaklaşık 5000 mAh batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor.

LG V60 ThinQ, G9 ThinQ ile birlikte İspanya ’da düzenlenecek olan MWC 2020 fuarında tanıtılacak.

Siz V60 ThinQ tasarımı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur