Ortaya çıkan görüntülere göre, LG V60 ThinQ dört kamera ile tüketici karşısına çıkacak. Öte yandan, yeni nesil akıllı telefonların çoğunda yer verilmeyen kulaklık girişi de bu telefonda yer alacak. Sızdırılan görüntüde, cihazın USB-C girişine sahip olacağı da görülüyor.

Snapdragon 865 yonga setine sahip olması beklenilen telefonun, aynı zamanda pil kapasitesi de ortaya çıkan detaylar arasında yer aldı. LG’nin yakın zamanda görücüye çıkarması beklenilen cihazı, 5.000 mAh batarya kapasitesine sahip olacak.

Telefonun tasarımıyla ilgili bazı bilgiler de netlik kazandı. Cihazın çentikli bir erkana sahip olacağı ve ekran altı parmak izi okuyucusuyla geleceği sızdırılan görüntülerde ortaya çıktı. Telefonun ekran büyüklüğünün de 6,7 inç olması bekleniyor.

Firmanın piyasaya süreceği cihaz tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayacak. Daha önceden ortaya çıkan bilgilere göre, cihaz iki ekrana sahip olacak. Hatta firmanın, Dual Screen için tüketiciye sunacağı bazı aksesuarlar da sızdırılmıştı.

V60 ThinQ için 5G ile geleceği iddiaları da öne sürülüyor fakat bu konu henüz bir netlik kazanmadı. Ancak bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek bazı amiral gemisi telefonların 5G opsiyonuyla geleceğini ve LG’nin de bu konuda geride kalmak istemeyeceğini biliyoruz.

Coronavirüs sebebiyle MWC 2020’ye katılmayacağını açıklayan LG, henüz V60 ThinQ için resmi bir tanıtım tarihi belirlemedi.