Logitech ’in MX Vertical modeli 57 derecelik dikey açısıyla karşımıza çıkıyor. Bu sayede mouse, sanki birinin elini sıkıyormuşçasına bir his almanıza katkıda bulunuyor. Logitech ’in vermiş olduğu değerlere göre bu mouse sayesinde 4 kat daha az el hareketiyle bilgisayar başında vakit geçirmeniz mümkün.

Type-C girişine ev sahipliği eden MX Vertical, bu sayede hızla şarj da olabiliyor. Tam şarj ile 4 ay kullanım ömrü sunan ürün, 1 dakikalık şarj ile birlikte 3 saatlik kullanım ömrü sunuyor. Bu mouse modelini bilgisayarınıza USB Type-C kablo, Unifying kablosuz alıcı ve Bluetooth olmak üzere üç farklı şekilde bağlayabiliyorsunuz.

Logitech MX Vertical modeli yaklaşık olarak 900 liralık bir fiyat etiketine sahip.

Logitech MX Ergo inceleme

Alıştığımız mouse modellerinden biraz daha farklı bir yapıya sahip olan MX Ergo, lazer optik okuyucu yerine hareket topuna ev sahipliği ediyor. Bu sayede özellikle 3 boyutlu düzlemde çalışan kullanıcıların işi epey bir kolaylaşıyor. 20 derece ila 0 derece arasında dikey açıyla hareket etmesi sayesinde bileğinize en uygun şekilde de kullanabiliyorsunuz.

Bu mouse modelinde ise Type-C girişinin aksine Micro USB girişine yer veriliyor. Tam dolu batarya ile 4 ay kullanım ömrü sunan mouse, 1 dakikalık hızlı şarj ile 1 günlük batarya ömrü sunuyor. Bu mouse modelini ise bilgisayarınıza Unifying kablosuz alıcı ve Bluetooth olmak üzere iki farklı şekilde bağlayabiliyorsunuz.

Logitech MX Ergo modeli yaklaşık olarak 700 liralık bir fiyat etiketine sahip.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur