Logitech ’in hayat kolaylaştıran 5.1 ses sistemi ve oyuncular için kablolu mouse hızına yetişen kablosuz mouse G305 özellikleri neler yakından baktık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi videomuz ile baş başa bırakalım

Logitech Z607 ses sistemi inceleme

Logitech Z607 ses sistemi özellikleri ile dikkatimizi çekmeyi başardı. Bluetooth destekli bir şekilde karşımıza çıkan ses sistemi, kablosuz bağlantı özelliği sunuyor. Bu bağlantı özelliği sayesinde, Bluetooth destekli cihazların neredeyse hepsini ses sistemine bağlayabiliyoruz. Yahut evimizde bulundurduğumuz ses sistemi için kablolar ile uğraşmıyor, evinizin her yerinden istediğiniz cihazla sisteme bağlanabiliyorsunuz. Ses sistemine bağlanmak ve dilediğimiz şeyleri dinlemek için Logitech bize farklı imkanlar da sunmuş. Cihaza dilersek kablo yolu ile bağlanabilir dilersek de hafıza kartımızı veya USB belleğimizi cihaz üzerinde yer alan girişlere takarak kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

133,35 mm subwoofer ile bas sesini oldukça net bir şekilde duyabiliyorsunuz. 160 Watt ’a kadar güce sahip bu ses sistemi, kullanıcıların her zaman yanında oluyor. Film izlerken veya herhangi bir YouTube videosunu seyrederken 5.1 ses sisteminin faydalarını daha net bir şekilde görebiliyorsunuz. Sesin geldiği yönü hissetmemiz ile beraber daha zevkli bir seyir deneyimi elde edebiliyoruz. Dilersek de güçlü bir ses sistemi ile müzik sesini son ses dinlemenin keyfine varıyoruz.

Logitech G305 Mouse inceleme

Logitech ’in uzun zamandır görmeye alışkın olduğumuz şık tasarımlarına benzer bir tasarımla gelen G305, oyuncuları ve günlük kullanıcıları mutlu edecek özelliklere sahip. 1 ms bildirim hızına sahip mouse, 12.000 DPI değerine kadar ulaşabiliyor. Bu değerler ile beraber oyuncular, oyun sırasında hiçbir güçten feragat etmiyor. Mouse ’un kablosuz olması oyuncular için de herhangi bir problem teşkil etmiyor. Logitech ’in yoğun performans için tasarlanmış LIGHTSPEED kablosuz oyun mouse ’u, HERO sensör gibi teknolojiler ile üst düzey mouse ’lara taş çıkartıyor.

Logitech G305 özellikleri arasında oyuncular için de gündelik kullanıcılar için de düşünülmüş özellikler var. Mouse ’un üzerinde hem oyuncuların kullabileceği hem de gündelik hayatta işlerimi kolaylaştıracak 6 farklı tuş bulunuyor. Bu tuşlar sayesinde istediğimiz işlemleri anlık olarak gerçekleştirebiliyoruz.Logitech gibi bir markanın elbette yazılım tarafı da güçlü. Bu mouse ’u satın aldığınız andan itibaren G-HUB uygulaması ile beraber videoda da bahsettiğimiz birçok özelleştirme seçeneceğine kavuşabiliyorsunuz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur