AirPods Pro ’nun ansızın herhangi bir tanıtım gerçekleşmeden, Apple ’ın resmi web sitesinde satışa çıkmasının ardından, 16 inç MacBook Pro ’ların da bugünler de satışa çıkarılacağı iddiaları arttı. Henüz karşımıza çıkmamış olsa da Apple ’dan 16 inç MacBook Pro ’lar konusunda bir adım bekleniyor.

Bununla birlikte, Apple ’ın 2020 planları da analistler tarafından netleşmeye başladı. Yeni yılda çıkması beklenen iPhone SE 2 raporunda, 2020 MacBook modelleri hakkında da önemli detaylar bulunuyor.  Analist Ming-Chi Kuo ’nun raporunda, yeni MacBook modellerinin Haziran ayında bir basın açıklaması ile duyurulabileceğini öne sürüyor.

Rapor ayrıca, gelecek yılki MacBook modellerinin eski scissor yani makas mekanizmalı klavyelere dönüş yapacağını belirtti. Kuo ’ya göre, Tayvanlı üretici Wistron, 2020 ’de MacBook klavyelerinin parça tedarikçisi olacak.

Hepimizin bildiği üzere MacBook 2019 modelleri butterfly klavye mekanizmasıyla karşımıza çıkmıştı. Tabii ki bu da büyük problemleri beraberinde getirdi. Bu problemler konusunda birçok şikayet alan şirket, yeni dönemde klavye konusundaki sorunları çözecek gibi duruyor. Yeni modellerin donanım özellikleri konusunda henüz net bilgiler bulunmuyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur