Marvel evreninde tam 23 film geride kaldı. Evrenin üçüncü serisi Spider-Man: Far From Home filmiyle noktalanmıştı. Sonraki evre ve devam filmler için kolları sıvıyan Marvel Studios, son açıklamasında Avengers: Endgame kadar sürükleyici ve muhteşem bir film yolunda ilerlendiğini duyurdu.

2008 yılında tanıştığımız Marvel Sinematik Evreni ’nde gişe rekorları kıran onlarca filme imza atan Marvel Studios, yakın zamanda sonraki film takvimini açıklamıştı.

Bu takvimde MCU hayranlarının üzüldüğü noktalardan biri Avengers 5 ’in olmamasıydı. Bir sonraki Avengers filminin tahminlere dayanılarak X-Men evreninde geçecek olması, tüm beklentileri üst noktaya taşıdı.

Tüm bilinenlerin aksine Marvel, yeni bir Avengers filminin tasarlandığına dair bir açıklama yaparak, tüm hayranlarının beklediği haberi verdi.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, geçen hafta sonu CCXP19 Brezilya ’da yaptığı açıklamada, Marvel evreninde geride kalan 23 film ile bağlantılı devasa bir film yapmak istediklerini açıklamıştı. Black Widow, Eternals ve Shang-Chi filmleriyle evreni genişletmeye devam edecekleri de açıklamalarının arasında yer alıyordu.

Bu açıklamalar Marvel hayranlarını heyecanlandıracak türden olsa da, Avengers 5 için halen birçok bilgi bilinmezliğini koruyor. Marvel evreninin dördüncü aşaması Black Widow filmi ile başlayacak. Sırasıyla The Eternals, Shang-Chi ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmleri dördüncü aşamaya devam edecek.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur