Matrix 4’ün çekimlerine geçtiğimiz günlerde San Francisco’da başlandı. Screen Rant‘ın haberinde, film ekibinin kum torbalarını ve muhtemelen akrobatik uçuşu test ettiği belirtildi. İşi ilginç yapan nokta ise, uçma manevrasını Neo’nun değil Trinity’nin yapmış olması. Dolayısıyla Matrix’in son serisinde karşımızda farklı güçlere sahip bir Trinity bulabiliriz.

Ayrıca, Morpheus’un yeni uyanmış bir Neo’ya Matrix’i nasıl kontrol edeceğini öğrettiği ve insanüstü eylemler gerçekleştirmesine izin verdiği bir sahne de görüntüde yer alıyor.

İlk filmde Morpheus, Neo’yu bir çatıya götürüyor ve ona binalar arasındaki boşluğa nasıl atlanacağını gösteriyor. Bu, nihayetinde Neo’nun Matrix’teki yerçekimi yasalarının sadece kendi zihninin onları yaptığı kadar güçlü olduğunu fark etmesini sağlıyor. Filmin sonunda Neo yerden kalkıyor ve Süpermen gibi havada uçuyor.

Warner Bros yapımı Matrix 4 filminin 21 Mayıs 2021’de gösterime gireceğini de belirtelim.

Hakan Muhafız 3. sezon başlangıç tarihi açıklandı!

Netflix'in Türk yapımı dizisi Hakan Muhafız global adıyla The Protector için yeni sezon tarihi göründü. Hakan Muhafız 3. sezon tarihi için gelecek ayı beklememiz gerekiyor.