Online alışverişte satın almayı kolaylaştıran MediaMarkt sepette yüzde 5 indirim kampanyası ile tüketiciler satın almak istedikleri ürünü sepete attıklarında, indirimi yakalıyor. 10 Aralık günü başlayan kampanya, 13 Aralık saat sabah 08:00 ’a kadar devam edecek. Bu tarihe kadar tüketicilerin satın aldıkları ürünleri sepetlerine eklemesi ve ödeme sayfasına gitmeleri yeterli olacak.

Kampanya kapsamında akıllı telefonlardan televizyonlara, bilgisayarlardan beyaz eşyaya birçok farklı kategoride indirim tüketicileri bekliyor. Ayrıca kişisel bakım ürünlerinde, foto-konsol ürünlerinde, küçük ev aletlerinde, seçili süpürgelerde ve aksesuarlarda da indirimler bulunuyor.

MediaMarkt sepette indirim kampanyası belirli aralıklarla devreye almaya devam ediyor. Farklı ürün grupları için geçerli olan kampanya kapsamında tüketiciler, istedikleri ürünlere en hesaplı fiyat seçenekleri üzerinden ulaşabiliyor.

Eğer sizin de uzun süredir aradığınız ve uygun fiyatlarla sahip olmak istediğiniz bir ürün varsa, MediaMarkt ’ın en yeni kampanyasına göz atmanızda fayda var.

Kampanyaya aşağıdaki görsele tıklayarak da göz atabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur