Mağazalarını geçici bir süreliğine kapatma kararı alan MediaMarkt, hizmetlerine web sitesi ve çağrı merkezi üzerinden devam edecek.

MediaMarkt “İhtiyacınız olan tüm teknolojiler tek tıkla kapınızda“ diyor ve teknolojiseverleri mutlu edecek kampanyalarına devam ediyor. 3 Gün 3 Gece Kampanyası 23-25 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.

Akıllı telefondan küçük ev aletlerine, televizyondan bilgisayarlara, beyaz eşyadan süpürgeye birçok ürün indirimde olacak.

Peki MediaMarkt indirim kampanyası kapsamında hangi ürünler öne çıkıyor?

iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus modeli kampanya kapsamında 3.989 TL’lik fiyat etiketine sahip. A10 Fusion işlemci ile gelen telefonun işlemcisi 2.34 GHz hızında çalışıyor.

iPhone 7 Plus inceleme
iPhone 7 Plus inceleme

Türkiye'deki ilk iPhone 7 kutu açılış videosundan sonra yine detaylı ilk iPhone 7 incelemesini ShiftDelete.Net farkı ile sizlere sunmuştuk.  Şimdi sıra mat siyah iPhone 7 Plus inceleme videosunda! iPhone 7 inceleme videomuzu buradan izleyebilirsiniz iPhone 7 Plus inceleme Jet Black / simsiyah iPhone 7 Plus mı, mat siyah iPhone 7 Plus mı? İnceleme videomuzun altında inceleme makalemizin detaylarını, iPhone 7 Plus'ın tüm artılarına ve eksilerine de ulaşabilirsiniz. Videoya başlamadan önce renk seçiminden bahsetmek istiyoruz. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, önceki iPhone 6 modelleriyle neredeyse birebir aynı

Touch ID parmak izi sensörü, Barometre, Üç eksenli jiroskop, İvmeölçer, Yakınlık Sensörü ve Ortam ışığı sensörüne sahip telefonda 3 GB RAM kullanılıyor.

Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Dyson Big Ball Absolute 2 torbasız elektrikli süpürge

Torbasız olması nedeniyle pratik bir kullanım sunan elektrikli süpürge de kampanya kapsamında satın alınabiliyor. Hijyenik hazne boşaltım ve devrilmeme özelliğine sahip süpürge, 700W maksimum güç sunuyor. Elektrikli süpürgenin maksimum emme gücü ise 150W.

Dyson’ın Big Ball Absolute 2 isimli elektrikli süpürgesini 3.499 TL’lik fiyatı ile satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Philips FC9750 torbasız elektrikli süpürge

Kampanya kapsamında öne çıkan bir diğer elektrikli süpürge ise Philips’in FC9750’si. Torbasız elektrik süpürgenin maksimum gücü ve maksimum emme gücü 650W olarak karşımıza çıkıyor. A+++ enerki verimlilik sınıfındaki süpürgenin fiyatı ise kampanya kapsamında 949 TL.

Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Philips Azur buharlı ütü

Philips’te öne çıkan bir diğer ürün ise Azur buharlı ütü. 2800W maksimum güç sunan ütünün su hazne kapasitesi 300 L iken, maksimum buhar çıkışı dakikada 220 g. Otomatik kapanma özelliği de bulunan ütü bu sayede güvenliği de elden bırakmıyor.

Kampanya kapsamında Philips Azur buharlı ütü modelini 469 TL’ye satın almak mümkün. Faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.