Sıcak yaz günlerini artık iyiden iyiye geride bıraktık. Güneş bulutların arkasına saklanmaya ve bize kendini daha az göstermeye başladı. Güneşin bu muzip oyunları soğuk havayı da beraberinde getirdi. Evet! Sonbahar geldi.

Havaların artık soğuduğunu kabul etmek gerekiyor. Artık kışa yalnızca bir adım uzaklıktayız. Ancak, bunun keyfini çıkarmayı unutmamak gerekiyor. Sonbahar beraberinde doğanın etkileyici renklerini de getiriyor. Bu renkleri kaçırmayın ve kendinizi eve kapatmayın.

Mediatrend Kasım ayında kendinizi eve kapatmamanız için sizlere bazı önerilerimiz var. Örneğin, Gezi köşemizde Kıbrıs ’ı nasıl keşfedeceğiniz öğrenebilirsiniz. Emin olun, Kıbrıs ’ı keşfetmek için en güzel zamanlardayız!

Ana konumuz tabii ki sonbahar. Sonbahar demek temkinli olmak demek. Doğru kıyafet seçimi demek. Yağmur demek. Bunun için hava durumunu doğrulamak için teknolojiden faydalanmayı ihmal etmeyin. Ana konumuzda sizlere en kullanışlı hava tahmin uygulamalarını sıraladık.

Söylediğimiz gibi, kendinizi eve kapatmayın! Bir fotoğraf sanatçısı kalitesinde fotoğraflar çekebilmeniz için iki büyük yardımcınız var. Bunlardan biri sonbahar, diğeri ise tabii ki teknoloji. Harika fotoğraf kareleri yakalamak için en doğru taktikler yine kasım sayısının sayfalarında sizleri bekliyor. Tabii eve kapanmayın demişken, evde hiç vakit geçirmemek de olmaz. Kış geliyor. Sonbahar ise evinizi kışa hazırlamak için doğru zaman. Son kontrolleri nasıl yapacaksınız? Bu kontroller gözünüzü korkutmasın. Yapmanız gerekenleri sıcak bir kahve eşliğinde okuyacaksınız.

Ana konumuzun yanında yine her sayfayı dopdolu bir Mediatrend sayısı sizleri bekliyor.

Mutfakta Yaşam köşesinde şifalı çorbaların sihirli dünyasına giriş yapıyoruz. Ayrıca, yazın aldığımız fazla kilolardan kurtulmak için nereden başlamanız gerektiği de yine bu köşede sizleri bekliyor.

Bildiğiniz gibi artık ilk ve orta dereceli okullar yılda iki kez ara tatile girecek. Bu tatillerden ilki kasım ayında. Peki, 9 günlük dolu dolu tatilde neler yapmak gerekir? Evde vakit nasıl geçer? Evde Yaşam köşemizde tüm bu sorular yanıtlanıyor. Küçük bir tüyo; hobi edinin!

Objektif köşemizde daha iyi fotoğraflar ve videolar çekmek için gerekli olan aksesuarlara ve hangi fotoğraf için hangi lensin kullanılması gerektiğine yakından bakıyoruz.

Tabii Mediatrend kasım sayısı yalnızca bu konularla sınırlı değil. Yine bilgisayarların etkileyici dünyasından tavsiyeler, dizi ve oyunların eğlenceli dünyasından öneriler ve bir yönetmenin hayatına kısa bakış sizlerle.

Şimdi kahvenizi aldıysanız başlayalım.

İyi okumalar…

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur