Meizu, Weibo’da yapılan bir paylaşımla Meizu 17 için 13 Aralık tarihini işaret etmişti. İşlerin pek de beklendiği gibi gitmediği şirket için yeni tarihler de kesinleşiyor. Weibo‘daki paylaşım yeni telefonun gelmesi için nisan ayının beklenmesi gerektiğini söylüyor. Aynı zamanda Meizu 17‘nin 90 Hz ekran yenileme hızına sahip OLED panelli bir ekran ile karşımıza çıkacağının altı çiziliyor.

Daha önceki isabetli tahminlere bakacak olursak, Weibo’nun bu tahmini gerçek olacak gibi. Önceki sızıntılarda akıllı telefonun 5G teknolojisine sahip olacağı ve ana kamera kurulumunda karşımıza 48 Megapiksel ya da 64 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera ile çıkacağı söyleniyordu.

Kamera tarafında OMA kamera teknolojisi ile her koşulda iyi fotoğraflar çekmeye odaklanacağı söylenen bu telefon için gücünü Snapdragon 865’ten alacağını ve ekran deliği olmadan geleceği detayları da bulunuyor.

2020 yılında birçok markanın hem 4G hem de 5G teknolojisine bağlı modeller çıkarttığı biliniyor. Meizu da bu geleneğe bağlı kalacak markalar arasında. Şimdilik elimizdeki detaylar bu şekilde. Nisan ayına kadar çıkacak diğer detayları ise sizlere aktarıyor olacağız.