Otomobilin test versiyonundan çekilen görüntülere göre, firmanın yeni elektrikli otomobili olacak olan Mercedes EQS modeli, en az S Serisi kadar lüks olacak gibi gözüküyor.

Görüntülerde otomobilin iç tasarımına ait fotoğraflar da bulunuyor. İç tasarımda yeni nesil Mercedes S Serisi‘ne oldukça benzeyen bir konsol tasarımına sahip olacak gibi gözüküyor.

Yeni nesil Mercedes S Serisi ’nin de benzer görüntüleri geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Ağır kamuflajlı olan otomobile dışardan baktığımızda ise yeni nesil Mercedes tasarımının etkisinde kaldığını görebiliyoruz.

Ön aydınlatma ve genel yapı itibarıyla yeni jenerasyon Mercedes CLS‘ye oldukça benzeyen otomobil, arka aydınlatmaları ile farklı bir model olduğunu belli ediyor.

Modelin konsept versiyonu ilk kez Frankfurt Otomobil Fuarı ’nda, Mercedes tarafından sergilenmişti. Otomobilin konsept versiyonundakine benzer bir motor opsiyonu ile gelmesi bekleniyor. Konsept versiyonu 470 HP gücünde bir motora ve yaklaşık 700 km menzile sahipti.

Otomobilseverlerde heyecan yaratan elektrikli Mercedes EQS modelini yollarda görmemiz için ise biraz daha beklememiz gerekecek gibi gözüküyor. Zira otomobilin 2021 yılından önce tanıtılması beklenmiyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur