Son yıllarda adından sıkça bahsettiren Xiaomi yeni amiral gemi modelleriyle de merak uyandırıyor. Son dönemde 108 Megapiksel kameralı modeliyle adından bahsettiren Xiaomi, şu günlerde ise yeni üst seviye akıllı telefonu üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Xiaomi Mi 10 Pro adıyla gelmesi beklenen modele ait ilk sızıntılarda yavaş yavaş gelmeye başladı.

Modelin tasarımını ve tanıtım tarihini ortaya çıkartan posteri incelediğimizde Mi 10 Pro modelinde akıllı telefon pazarındaki trendlerin yer aldığını görüyoruz. Üst seviye modellerde artık standart haline geldiğini söyleyebileceğimiz kavisli ekranın bulunduğu modelde ön kamera içinse herhangi bir çentik bulunmuyor.

Bu durumda ekran altına gizlenmiş bir kamera olabileceği gibi açılır kapanır sisteme sahip bir kameranın kullanabileceğini de söyleyebiliriz. Parmak izi sensörü ise görsellerden anlaşıldığı kadarıyla fiziksel olarak modelde yer almıyor. Bu durumda da yine sektörde standart haline gelen ekran altına gömülü parmak izi sensörünü Mi 10 Pro modelinde de göreceğimiz yorumunu yapabiliriz.

Arka yüze baktığımızda ise dikey olarak konumlandırılan LED flaş ve sensörlerin hemen yanında yuvarlak olarak konumlandırılan kameraları görüyoruz. Xiaomi ’nin 10. yılına vurgu yapan “10” şeklindeki kamera kurulumunun içerisinde dört adet kameranın yer alması bekleniyor.

Peki Xiaomi Mi 10 Pro tanıtım tarihi ne zaman?

Xiaomi ’nin merakla beklenen yeni üst seviye modeli Mi 10 Pro tanıtım tarihi ortaya çıkan görsele göre 23 Şubat ’ta yani Çin yeni yılının hemen öncesinde gerçekleşecek.

Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alması beklenen modelin 8 ve 12 GB RAM seçenekleriyle birlikte 128, 256 ve 512 GB dahili depolama seçenekleri sunması bekleniyor. 90 Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç büyüklüğündeki OLED kavisli ekranla gelecek olan model, gücünü 4500 mAh kapasiteli bataryadan alacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur