MindBehind gerçekleştirdiği lansmanda, teknik bilgiye ihtiyaç duymadan sürükle bırak yönetemiyle chatbot tasarlamanın mümkün olduğunu gösterdi. Google Dialogflow, IBM Watson, Microsoft Luis gibi global ve lokal doğal dil işleme destekli yapay zekâ platformlarına entegre olabilen MindBehind, kullanıcılara 24 dilde chatbot tasarlama imkânı sağlıyor.

Orta ve küçük ölçekli şirketlere hitap eden MindBehind ile tasarlanan chatbotlar WhatsApp, Facebook Messenger, Twitter gibi popüler escort bayan istanbul mesajlaşma kanallarına entegre ediliyor.

Hatta düzenlenen lansmanda MindBehind ürünü denenerek 15 dakika içerisinde yeni bir chatbot tasarlandı. Canlıya alınan chatbot katılımcılar tarafından WhatsApp platformu üzerinden test edildi.

Ürün geliştirme sürecinde, MindBehind ’ı kullanmaya başlayan Philips Morris Dijital Platform Yöneticisi Halil Genç, rün ile ilgili olarak “Kullanıcı dostu ara yüzü ve sürükle bırak mantığındaki kullanımı sayesinde çok hızlı ve basit bir şekilde bot akışları üstünde düzenlemeler yapılabiliyoruz.” dedi.

Şimdilik beta sürümü olan ürünün beta süreci yılbaşı itibariyle tamamlanacak. Son olarak, ürünün global lansmanı 11 Aralık 2019 günü Berlin ’deki “Chatbot Summit Berlin”de yapılacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur