2020 Mitsubishi L200, tasarım konusunda radikal değişimi ile bizlere göz kırpıyor. L200, sadece tasarım konusunda değil teknolojik olarak da çok farklı karşımıza çıkıyor. Biz de bu değişimi en iyi yollarda deneyimleyebiliriz diye düşündük ve bir test sürüşü gerçekleştirdik.

2020 Mitsubishi L200 karşımıza nasıl çıkacak

1978 yılından bu yana  4,7 milyon adetten fazla satılan L200, Türkiye pazarında 2018 yılının en çok satılan pick-up ’ı unvanına sahip oldu. Ciddi seviyede ilgi duyulan model, bu ilgiye karşılık ciddi bir tasarım değişikliği ile karşımıza çıktı.Bu tasarımsal değişikliğin yanında, aracın kullanıldığı farklı coğrafyalardaki değişken yol koşulları göz önünde bulundurularak L200 tekrar geliştirildi.  Yeni bir Off-Road modu, Yokuş İniş Kontrolü gibi sistemi içeren yükseltilmiş 4×4 sistemi en dikkat çekici özellikler arasında.

Ayrıca daha geniş ve daha yüksek bir araç kullanan kişilerin sürüş deneyimini kolaylaştıracak teknolojiler de araç içerisinde yer alıyor. Kör nokta uyarı sistemi, şerit takip uyarı sistemi, arkadan yaklaşma uyarı sistemi bu teknolojilerden sadece birkaç tanesi. Bu teknolojiler sayesinde, kullanıcıların büyük bir araç kullanma deneyimi daha da kolaylaşıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur