Smart voucher firması tarafından piyasaya sürülen bir ön ödemeli kart çeşidi olan ukash kart bayi son zamanlarda piyasaya oldukça hakim bir kart olarak ön plana çıkmaktadır. Kullanıcılar gelişmiş alt yapısı ve kolay temin edildiği için oldukça çok tercih edilmektedir. İnternet kullanıcıları bu kartlar ile ödemelerini son derece güvenli bir platform üzerinde yapmaktadır. Bu sayede internet kullanıcıları daha etkin olarak interneti kullanmaktadırlar.

Ülkemizde son 5 yıl içerisinde internet teknolojisi oldukça genişlemiştir artık ülkemizde ön ödemeli kart kullanımı oldukça yaygın hale gelmiştir. Bunun nedeni oldukça fazla dolandırıcılık işleri için interneti kullanan kişilerin sayısında artış olmasıdır. Kullanıcılar artık ödemelerini güvenli platformlar üzerinde yapmaya gayret göstermektedirler. Ukash kart Türkiye ‘de bayilik sistemi tarafından satılmaktadır. Genel merkezin ofisi Türkiye ‘de bulunmamaktadır fakat firmamız astropay kart bayiliğini ilk alan Türk firmalarından biri olarak sizlere hizmet vermektedir.

Ülkemizde astropay kart temini oldukça kolaydır her hangi bir tecrübe veya bilgi birikimine ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde ücret gönderebilirsiniz. Ücret gönderme işlemleri bildiğiniz havaledir. Bankamatiklerden veya banka hesaplarınız üzerinden şirketimize istediğiniz kart miktarının ücretini gönderdikten sonra kartınız internet üzerinden online bir şekilde sizlere teslim edilmektedir. Ukash kartların adı ne kadar kart olsa da ülkemizde elinize fiziki bir kart geçmemektedir. Yurt dışında ise bazı satış notalarından satın alabilirsiniz fakat yine kart şekilde değil sadece fiş çeklindedir.

Çünkü ukash kartlar tek kullanımlık olduğundan dolayı ve de her kullanımda yeniden bir kart almanızdan dolayı fiziki olma şansı yoktur. Bu şekilde daha hızlı ve ekonomik bir şekilde ukash kart sahibi olabilmektesiniz. Firmamız 2007 yılından bu yana astropay kart bayi satışı ve bozum işlemlerinizi güvenli bir şekilde yapmaktadır. Resmi bir bayi olduğumuzdan dolayı her alışverişinizde adınıza fatura kesmek zorundayız. Bu saye de hem müşteri güvenliği hem de firma güvenliği oldukça korunmaktadır. Bazı sahte ön ödemeli kart satan internet siteleri kurumsal bilgileri taklit ederek dolandırıcılık yapmaktadırlar. Şirket olarak dolandırıcılığa sıfır tolerans tanımaktayız. Bundan dolayı hesap ve şirket bilgilerimizi sadece müşterilerimize vermekteyiz.

Şirketimizde satılan tüm ön ödemeli kartlar resmi ve yasal bir şekilde satışı yapılmaktadır. Alanlarında uzman kadromuz sayesinde müşterilerimize kesintisiz olarak hizmet vermekteyiz. Telefon, canlı destek ve skype adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede kartlarınız firmamız üzerinden sadece 10 dakika içinde alabilirsiniz. Ödeme işleminiz tamamlandıktan sonra operatörlerimize bağlanıp doğru bir şekilde bildirim açmanız gerekmektedir. Operatörlerimiz ödemenizi kontrol ettikten sonra astropay kartınızı size teslim edilmektedir. Satın almış olduğunuz kartın sorumluğu her zaman satın alan kişidedir. Firmamız bu alanda hiçbir şekilde sorumluluk üzerinde almamaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre bu kodları yasa dışı internet sitelerinde kullanmanız halinde ciddi anlamda para veya hapis cezası bulunmaktadır. Eğer bu gibi şeyler ile karlılaşmak istemiyorsanız satın almış olduğunuz ukash kartı sadece yasalara uygun olan siteler üzerinden kullanınız. Para yatırma işleminden önce sitenin yasal olup olmadığına karar vermeniz gerekmektedir. Şirketimiz bu uyarıları tüm müşterilerine yaparak konu hakkında bilgi sahibi olmaları yönünde çalışmalar yapmaktayız. Şirketimiz sürekli kendini güncel tutarak müşterilerine en uygun ödeme seçenekleri ve kullanım alanlarını sitede belirterek Ukash kart kullanıcılılarının daha rahat bir şekilde ödeme yapmalarına olanak sağlmaktadır.

Yasal ve Güvenilir Ön Ödemeli Kart satın almak için http://ukashastropaykart.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.