Yeni bir Türk dizisinin müjdesini veren Netflix, dizi için 27 Aralık tarihini açıkladı. Bunun haricinde söz konusu  diziyi izleyebilmek için platforma üye olmanız gerekiyor. Dizinin asıl adının “The.gif" color: #800000;"/>İlk sezon sekiz bölüm olacak

Anadolu topraklarındaki bir kazı sırasında yapılan keşfin, genç bir ressamın (Beren Saat) hayatını değiştirerek geçmişinde yaşadığı sırların peşine düşmesini anlatacak olan dizinin ikinci sezon çekimleri de tamamlandı.

View this post on Instagram

Atiye. 27 Aralık. Sadece Netflix ’te.

A post shared by Netflix Türkiye (@netflixturkiye) on Nov 17, 2019 at 12:06am PST

Netflix Atiye dizisinin konusu nedir?

Beren Saat bu dizide özel güçleri olan bir kadına hayat verecek. Şengül Boybaş tarafından kaleme alınan “Dünyanın Uyanışı” isimli eserden esinlenilerek oluşturulan dizide Atiye ’nin mistik hikayesi konu alınacak. Anadolu topraklarında yürütülen bir kazı çalışması esnasında genç bir ressamın hayatı değişir ve geçmişine dair sırların peşinden koşmaya başlar.

Atiye ailesi ve sevgilisi Ozan ile birlikte İstanbul ’da mutlu bir hayat sürmekteyken Göbeklitepe ’de yapılan bir keşif hayatını değiştirir. Bölgede kazı yöneticisi arkeolog Erhan, Atiye ve Göbeklitepe arasındaki mistik bağı gözler önüne serecek bir sembolü keşfeder. Atiye ise bu renkli maceranın içerisine atılacak antik tapınakta geçmişini araştırmaya başlar.

Yayımlanacak yeni dizi hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur
Yorumlar