Martin Scorsese‘nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde efsane oyuncular bir araya geldi. Joe Pesci, Robert De Niro ve Al Pacino filmde başrolü paylaşıyor.

Marriage Story ile birlikte The Irishman, Altın Küre adaylığı alarak dikkat çekti. Oscar adaylıkları ise 13 Ocak ’ta belli olacak. İki film muhtemelen burada da oldukça önemli bir koza sahip olacak.

Netflix yaptığı açıklamada The Irishman‘in geçen hafta 26 milyondan fazla abone tarafından izlendiğini açıkladı. 26 milyondan fazla abone, filmin en az yüzde 70 ’ini izledi.

Netflix, film ile ilgili iddialı bir açıklamada bulundu. Tahminlere göre, 28 günde filmin izlenme sayısı 40 milyonu aşacak. Tabii her abone, tek bir kişiyi temsil etmiyor. Filmin grup olarak izlendiğini varsayarsak, izleyici sayısının çok daha yüksek olacağını söyleyebiliriz.

Bir karşılaştırma yapacak olursak, Scorsese ’nin 1990 yılına damga vuran Goodfellas isimli filminin bilet satışları ilk haftada 2 milyon kişi olarak açıklanmıştı.

Bu rakamlar sinema sektörünün emin adımlarla dijitale kaydığının en somut göstergesi.

Geleneksel TV ve sinema algısını yıkan dijital platformlar, ilerleyen zamanda çok daha iddialı yapımlarla karşımıza çıkacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur