Netflix dizi ve film sektöründe yenilikçi yaklaşımına devam ediyor. Kitap ve oyundan sonra dizi olarak karşımıza çıkan The Witcher için ikinci fragmanı yayınlayan Netflix dizinin geleceğinden umutlu.

Yayın haklarını satın aldığı dizi ve filmler ile izleyicilerin gözdesi olan şirket fragmanı yayınladıktan 1 saat sonra video 400.000 izlenmeye ulaştı.

Dizide başrol oyuncusu olarak Henry Cavill yer alıyor. Geralt of Rivia rolüne can verecek olan ünlü oyuncu fragmandan anlaşıldığı kadarıyla iyi iş çıkarmış. Netflix, yapımını üstlendiği dizi ve filmlerde oyuncu konusunda seçici davranan bir şirket.

Son zamanların yüksek profilli projeler arasına girecek olan dizi şimdiden izleyicileri heyecanlandırmaya başladı. Şirket dizinin çıkış tarihini 20 Aralık olarak açıkladı. Dizi senaryosunun kitap anlatımı ile olan bağı merak konusu.

Dizinin ismine yakışır şekilde bol aksiyon bulunan fragmanda senaryonun kalitesi az çok anlaşılabiliyor. Gerek grafikleri gerekse aksiyon sahneleri ile göz dolduran video diziye olan ilgiyi artıracak gibi duruyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur