Sosyal medyada fazla konuşulan Aşk 101 Netflix Türkiye’de günün Top 10 listesi içerikleri arasında bir süredir zirvede yer alıyordu. Lakin platformun yeni içeriği bu durumu değiştirdi.

1 – Cinayet Süsü

Ali Atay’ın yönetmenliğini yaptığı; Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Cengiz Bozkurt gibi oyunların da yer aldığı Ceza Süsü, Netflix’in en fazla izlenen içeriği olmayı başardı. 2019 yılında gösterime giren film, beyaz perdede de başarıya ulaşmış ve 15.967.404 TL hasılat elde etmişti. Komedi türündeki bu yapımın IMDB puanı da 7,1 oldu.

2 – Aşk 101

Netflix’teki yeni Türk yapımı olan bu dizi, birbirinden öbür lise öğrencilerini konu alıyor ve tam olarak gençlik dizisi türüne karşılık geliyor. Bu yapım, yayınlanmadan önce de sosyal medyada olumlu ve negatif birçok tepki almıştı. Dizi, Cinayet Süsü’nün Netflix’te yer almasıyla birlikte Netflix Türkiye’de günün Top 10 listesi içerikleri arasında ilk sıradaki yerini kaybetti.

3 – Skyscraper

Dwayne Johnson’ın 2018 yılında beyaz perdede gösterilen Skyscraper filmi, Netflix’te yerini almasıyla birlikte en çok izlenen içeriklerden biri oldu. Dünyanın en yüksek binasına yapılan bir terör saldırısını ve bu saldırıdan ailesini korumak için çabalayan bir güvenlik danışmanını konu alan filmin, IMDB puanı 5,8 oldu. 125 milyon dolar bütçe ile yapılan filmin hasılatı ise 310 milyon dolar oldu.

1 2 3 4
Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur