30 günlük deneme süresinin kaldırılmasının ardından Netflix Türkiye yeni kampanyalara odaklandı. Bu kampanyaların ilk meyvesi de Twitter üzerinden duyuruldu. Netflix abonesi olmayanlar için müjdeli haber geldi. Atılan tweete göre, 9 Mart’a kadar “To All The Boys I’ve Loved Before” filmini Netflix abonesi olmayanlar ve Netflix hesabı bulunmayanlar da izleyebilecek. Böylece daha önce hiç Netflix kullanmamış kullanıcılar da Netflix’i ücretsiz bir şekilde deneyimlemiş olacak.

Havada aşk kokusu var! To All The Boys I’ve Loved Before filmini 9 Mart’a kadar Netflix hesabı olmaksızın tüm Türkiye’de herkes izleyebilir! #ToAllTheBoys pic.twitter.com/Dm1LcYBfEx

— Netflix Türkiye (@netflixturkiye) February 12, 2020

Netflix Türkiye’nin ilerleyen zamanlarda başka filmler için de benzer bir kampanya yürütebileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca, farklı bir Netflix deneyimi oluşturmak için de çalışan ekip bu konudaki yeni çalışmalarını da netleştikçe paylaşmaya devam edecek.

Siz, Netflix’in bu kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce platformun daha fazla abone çekmesine yardımcı olur mu? Görüşlerinizi lütfen aşağıda belirtin.