Nokia Anew ’in resmi Twitter hesabında paylaşılan gönderi, Nokia 9.2 modeli hakkında bazı detayları bizlere gösteriyor. Bu detaylardan bir tanesi ise telefonun Snapdragon 865 modeliyle gelecek olması. Böylece cihaz güncel amiral gemisi modelleriyle benzer donanım özelliklerine sahip olacak.

The announcement of Nokia 9.2 is likely to be delayed until the autumn due to the replacement of the processor on the Snapdragon 865.#Nokia9 #NokiaMobile #HMD #Nokia2020 pic.twitter.com/DbAFdMFi6v

— Nokia anew (@nokia_anew) December 30, 2019

Normalde Nokia 9 PureView modelinin yakın zamanda tanıtılması beklentiler arasında yer alıyordu. Ancak ortaya çıkan bilgiler telefonda Snapdragon 865 işlemcisinin kullanılmak istenmesinden dolayı geciktirildiğini gösteriyor.

Nokia 9 PureView modeli tanıtıldığı zaman güncel amiral gemisi işlemcisi ile çıkmamıştı. Bu da Nokia ’nın kullancılar tarafından büyük tepki almasına sebebiyet vermişti. Anlaşılana göre Nokia, bu hatasından bir ders aldı. Sıradaki amiral gemisi modeli, güncel üst seviye işlemci modellerinden beslenecek.

Cihaz hakkında ortaya çıkan bilgiler şimdilik bu kadar. Ancak önümüzdeki günlerde telefon hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur