On beş yıla yakındır müzik geçmişi olan sanatçının son parçaları da eskisi gibi ses getirmeye devam etti. Mekanın Sahibi parçası da oldukça revaçta olan Ender Eroğlu, kitlesini yıllar boyunca koruyabilen başarı sanatçılardan bir tanesi olmayı başardı.

Birçok müzik platformunda ve özellikle YouTube‘da dinlenen parça arşivi en geniş olan servislerden birisi olan Spotify ’dan kaldırıldı. Henüz resmi bir açıklama gelmezken, ilgili şarkının remix versiyonları hâlâ platform üzerinden dinlenebilir durumda.

Yung Slatt çalıntı iddiası ile Ender ’i etiketledi

Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından seslendirilen “Work My Move” isimli parçayla benzerliği olduğu gelen söylentiler arasında. Instagram üzerinde rap sanatçısını etiketleyen Slatt: “Norm Ender etiketinde herkese ihtiyacım var, çünkü o benim beat ’imi çaldı” ifadelerini kullandı.

YouTube üzerinde yüz milyon izlenmeyi aşan şarkının çalıntı olup olmadığı ise bilinmezliğini koruyor. Daha önce “Çağatay Akman ’da Gece Gölgenin Rahatına Bak” isimli parçasında bu şekilde gündem olmuş ve çalıntı olmadığı söylenmişti.

View this post on Instagram

I need Everybody To tag @normenderonline Kuz He kno He Stole My Beat‼️‼️‼️

A post shared by Yung.Slatt.LutheRR (@yungslatt1) on Nov 3, 2019 at 1:19pm PST

Ender ’in menajeri tarafından bir açıklama yapacağı duyuruldu. Bunun haricinde Ender Eroğlu: “Bazı rap sanatçılarını ‘Amerikan özentisi”‘ olmakla suçlamıştı. Ender: “Kendi tarzlarını değiştirdiler, sözleri direk Amerika ’dan kopyala yapıştır şeklinde değiştirdiler” ifadelerini kullanmıştı.

Çalıntı olduğu iddia edilen şarkı Spotify üzerinden yüksek sayıda dinleyici elde etmenin yanı sıra YouTube ’da yüz on üç milyon kez dinlendi. Orijinal olduğu iddia edilen şarkı ise 473 bin kez görüntülendi.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur
Yorumlar